Fastelavnsfest med albumudgivelse af Lotte Kærså & Græsrødderne | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Fastelavnsfest med albumudgivelse af Lotte Kærså & Græsrødderne

Lotte k rs  gr sr dderne normal620
Kunsthal Charlottenborg
Nyhavn 1
1050 København K
Se kort
Alle
kunsthalcharlottenborg.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Det danske pladeselskab Tartelet Records har i samarbejde med Kærså familien gravet dybt i arkiverne og genopdaget og restaureret tolv af Lotte Kærså’s ikoniske sange fra 70erne og 80erne, som nu bliver genudgivet på vinyl og samtidig bliver tilgængelige på digitale tjenester som Spotify for første gang. Den nye LP har fået navnet ”Jubiiilæum” og består af sange taget fra Lotte Kærsås to første albums “Jeg Har Set Det Selv” fra 1979 og “Hjemme I Vores Gade” fra 1981, som hun indspillede sammen med sine børn i bandet ”Græsrødderne” .

Dette fejres søndag d.23 februar med fastelavnsfest på Apollo Bar, hvor børn kan slå katten af tønden, spise fastelavnsboller, deltage i musikworkshop med Rasmus Kærså og danse stopdans til børnevenlig musik leveret af DJ Christian D’or.

Arrangementet afholdes udendørs i Apollo’s og Kunsthal Charlottenborg’s store gård, hvor der vil der være salg af hjemmebagte fastelavnsboller og varm kakao. I tilfælde af regn rykkes arrangementet indendørs til Apollo Kantine.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Kultur

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 23. februar 2020 kl. 12-14.