FARS DAG på Danmarks Tekniske Museum | Børn i byen - hvad skal vi lave?

FARS DAG på Danmarks Tekniske Museum

Fars dag 005 normal620
Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
3000 Helsingør
Se kort
Alle
tekniskmuseum.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

En maskinfest for hele familien

Veteraner og gamle knallerter
Flere af museets veteranbiler startes op og får en køretur på dagen. Du kan blandt andet opleve den flotte gule Munktell vejtromle fra 1926 og intet mindre end Verdens ældste kørende bil: Hammelvognen fra 1888. I år får vi også fint besøg af blandt andet en lokomobile fra 1930’erne, der kan trække en stenknuser, og en damptromle, som vil køre rundt på pladsen. Og så kommer der et knallerttræk uden lige, når Teufelskerle kommer forbi med både gamle og hurtige knallerter.

Selvkørende og velkørende
Som noget nyt kan du i år opleve en selvkørende bus, og hvis du er mere til køretøjer med chauffør, så kig endelig nærmere på museets luksusveteranbil Szawen fra 1920’erne, der for første gang skal med til Fars Dag.

Knus en bil til frokost eller brænd et bilvrag
Nogle traditioner er for gode til at ændre, så igen i år vil vi anrette "knust bil til frokost" efter opskriften: Antænd et bilvrag, sluk det ved hjælp af museets veteranbrandbiler og knus bilen med en kampvogn - så er der serveret! Er du mere til pølser og brød eller frikadeller med kartoffelsalat, så har vi også det.

Prøv det selv
Der er selvfølgelig også masser man selv kan røre, føle og trykke på. Prøv det populære elektroniske lerdueskydning eller tag turen med kranen op og se hele pladsen fra oven. Nede på jorden igen kan du tage en tur i de sjove crazy cart, som både er til børn og voksne. Museets udendørs togbane kører også hele dagen, så der er rig mulighed for at få en tur på en af Nordeuropas største minitogbaner.

Praktisk information
FARS DAG arrangementet foregår onsdag den 5. juni fra kl. 10 til 17. Børn har gratis adgang, voksne koster 90 kr. og pensionister 80 kr. Nogle af aktiviteterne kræver billet, som koster 20 kr. og kan købes på pladsen.

Se mere på tekniskmuseum.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 05. juni 2019 kl. 10-17.