FamilieGroove - Gratis prøvetime | Børn i byen - hvad skal vi lave?

FamilieGroove - Gratis prøvetime

18b3a5b3 26cb 4fb1 a943 233364a3c126 normal620
Børneloppen Valby
Gammel Køge Landevej 135
2500 Valby
Se kort
4-8 år
0/0 kr.
boerneloppen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Hvad er familieGroove?

Vi leger og danser og bruger kroppen på alskens måder til meget varrieret musik. Der er meget begrænset koreografi, istedet lægger vi vægt på mange gentagelser som så varieres så kreativiteten stimuleres. Man skal ikke have nogen forudsætninger, heller ikke som voksen. Groove er for drenge og piger, og det eneste mål er at have det sjovt, få rørt os og mærke at man er ok, ligenøjagtig som man er! Til slut lægger vi os ned og fordøjer oplevelsen med stille musik.

Hvem kan deltage?
Denne session er for familier med børn mellem 4-8 år. Er der ældre eller yngre søskende er de meget velkomne, men det er et krav at mindst et af børnene er i aldersmålgruppen. Mor og/eller far forventes aktivt deltagende. Bedsteforældre er også meget velkomne.

Praktisk :
Vi danser i strømpesokker eller bare tæer og efter dansen er der fri leg med stedets legeredskaber for ungerne i en halv time, mens jeg fritter de voksne deltagere for feedback på oplevelsen 🙂
Du skal tilmelde din familie for at være med. Tryk på "DELTAGER" på Facebook, og skriv navne og aldre i eventet.

Hvem underviser?
Underviseren hedder Signe Frydenlund, er bevægelsespædagog og har drevet Danseglad.dk i over 10 år. Her udbyder hun danseevents til private og virksomheder, der alle har danseglæden som omdrejningspunkt. Hun har også udviklet konceptet BabyGroove, hvor der danses med baby i bæresele/vikle.

Denne familiegroovetime udbydes som en del af et praktikforløb, der munder ud i en certificering som Groove Kids Facilitator gennem WorldGrooveMovement.com Derfor vil Signe efter dansen meget gerne stille de deltagere et par korte spørgsmål om oplevelsen, når vi er færdige 🙂

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Småbørnsmotion
Motion
Børnetøj
Legetøj
Loppemarkeder
Legestuer
Genbrugsbutikker
Babyudstyr
Musik/dans
Shoppingevents
Indendørs legepladser
Shop

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 09. marts 2019 kl. 10.30.