FamilieFight - retreat i Sverige | Børn i byen - hvad skal vi lave?

FamilieFight - retreat i Sverige

Billede familiefightretreat normal620
Børn & Balance
Vesterbrogade 42,4 th.
1620 København V
Se kort
7-18 år
boernogbalance.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Velkommen til 4 dages FamilieFight retreat i Sverige.

Vi trækker stikket ud og holder unplugged ferie med massere af sjove aktiviteter for børn og voksne. Der vil være workshops i slåskultur og vilde lege hver dag - inde i den smukke mølle og ude i de vilde omgivelser.

Slåskultur og kamplege er en legende tilgang til kraftudveksling, som udspringer af et idrætspædagogisk opgør med at vildskaben ofte dysses ned. Vi går all in og arbejder legende med ære og respekt. Vi lærer at sige JA og NEJ med kroppen, når vi battler og kæmper. Det handler om at stå stærkt i sig selv sammen med andre.

Alle workshops starter altid med en fælles centrering, intensiveres med kamp og grin for igen at afrundes med afspænding eller maasage. Det er ikke teknisk kampsportstræning, men vi brydes, aser og maser, laver balanceøvelser, prøver kræfter med en træstamme, klatrer på familiemedlemmer og nye legekammerater.
Vi skal selvfølgelig også bare slappe af og bruge timer ved den svenske skovsø, lave bål eller hoppe i vores opvarmede vildmarksbad (plejer at være et kæmpe hit for både store og små). Retreatet er for skolebørn og deres familier fra 6 år og op.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Festivaler
Naturoplevelser
Friluftsbade
Norden
Eksotiske rejsemål
Aktiv ferie
Din weekend
Sommerferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 15. januar 2020 kl. 4 dages retreat.