Familiedag med yggenykkerne | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Familiedag med yggenykkerne

Yggenykker p  vej op ad sneglegangen i copy normal620
Rundetaarn
Købmagergade 52A
1150 København K
Se kort
Alle
10/40 kr.
rundetaarn.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Yggenykkerne er tilbage, når Rundetaarn tager hul på julen med fortællerundvisning og klippeværksted.

For mange år siden stjal de små trebenede væsener yggenykkerne Rundetaarn – men heldigvis satte de det på plads igen, da fik en sæk fuld af deres yndlingssmåkager.

Hør historien om yggenykkerne, når Rundetaarn som optakt til julen inviterer til familierundvisning dagen før 1. søndag i advent. Du kan også klippe din egen kravleyggenyk, lave julepynt til træet og fabrikere badges i vores yggenykkelige værksted.

Samtidig kan du gå på opdagelse i tårnet og se, om du kan finde yggenykkerne, der i anledning af julen har taget nissehuer på og endnu en gang har indtaget det gamle tårn.

Familierundvisning med historiefortælling:
Familiedagen begynder med en familierundvisning, hvor børnene og deres voksne kan høre historien om yggenykkerne, der stjal Rundetaarn en mørk nat i København.

Rundvisningen begynder kl. 13.00 ved indgangen til Rundetaarn, hvor man stadig kan se resterne af den revne, der blev tilbage, da de små fuglelignende væsener satte tårnet på plads igen.

Rundvisningen er gratis, når entréen til Rundetaarn er betalt. Af coronahensyn er der et begrænset antal pladser, og vi anbefaler derfor at bestille plads på forhånd.

Yggenykkeligt klippeværksted:
Fra kl. 13.30 og frem til kl. 16.00 kan du klippe din egen kravleyggenyk og lave pynt til juletræet i vores yggenykkelige værksted.

Du kan også prøve at lave dine egne badges med yggenykker, motiver fra Rundetaarn – eller lige hvad du finder på. Det koster 20 kroner for to badges, mens resten af klipperiet er inkluderet i den almindelige entré.

Se mere på rundetaarn.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Seværdigheder
Workshops
Slotte/bygninger
Storby
Kulturoplevelser
Din weekend
Indre by

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 28. november 2020 kl. 13-16.