Faglig Barselsbar: Hvad skaber vores adfærd? | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Faglig Barselsbar: Hvad skaber vores adfærd?

Barselsbar fb normal620
BarselsBar
BRUS, Guldbergsgade 29 og Biblioteket, Rentemestervej 76, 2400 KBH NV
2200 København N
Se kort
Alle
0/0 kr.
facebook.com E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Barselsbar inviterer sammen med Operate til Faglig Barselsbar.

Denne gang skal vi "ud af huset" og på besøg hos Operate, Jesper Brochmands Gade 10, 2200 KBH N.

Hvad skaber vores adfærd?
Både offentlige og private aktører arbejder i stigende grad med adfærdsindsigter og -greb med henblik på at præge vores adfærd som forbrugere og borgere. Adfærdsgreb der bl.a. har været med til at reducere antallet af udeblivelser fra lægen, øge indbetalingen af restskat og sikre en bedre affaldssortering.
En række lande, med Storbritannien og USA i spidsen, er i de senere år begyndt at arbejde systematisk med adfærdsindsigter – også kendt som nudging. Og også herhjemme peger flere politikere på adfærdsindsigter som en del af løsningen for en tidssvarende offentlig sektor. Det er blot nogle af de ting, som Torben Clausen, der er direktør for Insight & Activiation i kommunikationsbureauet Operate, vil fortælle mere om ved denne Falige BarselsBar. Du vil få et indblik i, hvordan der skubbes til din adfærd som forbruger og borger - men også hvordan du som medarbejder i en organisation kan påvirke adfærd blandt borgere, brugere, virksomheder eller kollegaer... Efter barsel.

Operate er et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau. Deres mission er at hjælpe kunder med at forbedre verden gennem indsigt i mennesker, teknologi og kommunikation.

Vi glæder os til at se jer og jeres babyer til en spændende formidag hos Operate.

ARRANGEMENTET KRÆVER TILMELDING OG HAR BEGRÆNSEDE PLADSER. TILMELDING VIA DETTE LINK: https://forms.gle/FYEqKiJe3BR4njdE8

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 19. september 2019 kl. Kl. 11-13.