Europa Endlos

Europa endlos webgrafik normal620
Kunsthal Charlottenborg
Nyhavn 1
1050 København K
Se kort
Alle
kunsthalcharlottenborg.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Kunsthal Charlottenborg sætter i 2019 Europa og EU på dagsordenen med en gruppeudstilling præsenteret i samarbejde med CPH:DOX, en af verdens vigtigste dokumentarfilmfestivaler.

Udstillingen løber over et forår markeret af to afgørende begivenheder i europæisk politik: Storbritanniens annoncerede udmeldelse af EU-fællesskabet i marts 2019 og valget til Europa-Parlamentet 26. maj 2019. Begge dele berører EUs mange millioner indbyggere, der med det kommende valg får mulighed for at få indflydelse på Europas fremtid og forholdet til resten af verden.

Europa Endlos præsenterer en række internationale kunstnere, heriblandt Monica Bonvicini, Jeremy Deller, Jimmie Durham, Olafur Eliasson, Daniil Galkin, Sara Jordenö, Bouchra Khalili, Wolfgang Tillmans og Fischli Weiss, der gennem foto, film og installation forholder sig til temaer, der kommer til at spille en central rolle i den kommende EU-valgkamp såsom identitet, grænser, fællesskab og migration.

Se mere på kunsthalcharlottenborg.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 11. august 2019 kl. Tirsdag-fredag 12-20. Lørdag-søndag 11-17. Mandag lukket.