Englene i sneen | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Englene i sneen

Englene   tereba 1024x538px 01 normal620
Folketeatret - Kvisten
Nørregade 39
1165 København K
Se kort
4-18 år
65/135 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Englene i Sneen af Meridiano Teatret er en smuk og eftertænksom fortælling for børn på 4år+ og deres voksne om to søstre, der begiver sig ud på et juleeventyr, hvor alt kan ske.

Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig afsted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludseligt i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide?

Englene i Sneen er en vidunderlig smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i Sneen er en lille og fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. I en fortryllende og henførende scenografi bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, der er inkluderet i billetten som et tilbud, der giver børnene og deres voksne tid og plads til at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald.

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Underholdning
Teater
Indendørs oplevelser
Indre by
Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 22. december 2021 kl. 11 og 13 - AFLYST.