En (u)hyggelig historie | Børn i byen - hvad skal vi lave?

En (u)hyggelig historie

Billedet findes ikke
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Se kort
5-12 år
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Koncertsalen fyldes med gys og gru i børnehøjde, når DR Big Band og DR Børnekoret inviterer hele familien til Halloweenkoncert. Oplev kendte sange, TikTok-hits og nye toner i en magisk musikalsk fortælling om at møde det, vi er allermest bange for. Måske er det slet ikke så farligt alligevel?

Alle har prøvet at være bange. Bange for mørket, for spøgelser – eller for vores egne tanker og fantasier.

DR Musikariets Halloweenkoncert er en magisk musikalsk fortælling om 10-årige Trine, som har en levende fantasi. Hun ser monstre, skeletter og sultne løver i skygger og kroge, og det er allerværst når hun er alene hjemme sammen med sin storebror.

Men selvom de fleste uhyggelige væsner kun lever i vores tanker, er det også her, at vi kan blive venner med dem. Og det er i tankerne og i hjertet, vi kan finde og møde dem, vi har mistet og savner – ikke mindst til Allehelgen og Halloween.

Kom med i DR Koncerthusets flotte koncertsal på årets uhyggeligste dag og stil skarpt på uhyggen, monstrene og fantasien med kendte sange fra bl.a. Aristocats, Omsen & Momsen og det kæmpestore TikTok-hit, Iko Iko – alt sammen i nye, sjove arrangementer for børnekor og jazzband.

Medvirkende i koncerten er masser af børn fra DR Korskolen, DR Big Bands skarpe jazzmusikere og skuespillerne Josephine Raahauge (fra bl.a. Det Kgl. Teater og DR-serien ’Arvingerne’) og Joen Højerslev (fra bl.a. ’Herrens Veje’)

Aldersgruppe: 5-12 år

Fortælling: Josefine Ottesen
Dramaturg: Julie Glargaard
Sangtekster: Helle Søttrup
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Dirigent, DR Børnekoret: Susanne Wendt
Dirigent og arrangør, DR Big Band: Jesper Riis

Medvirkende:
DR Musikariet
DR Børnekor
DR Big Band

Se mere på drkoncerthuset.dk

Kategorier Tilføj ›

Halloween

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • søndag d. 31. oktober 2021 kl. 13 og 16
    En (u)hyggelig historie