EIWAZ TREE OF LIFE | Børn i byen - hvad skal vi lave?

EIWAZ TREE OF LIFE

42d2e5a1 e21e 4c2a 99d3 415e04bcb9a6 normal620
Ofelia Plads
Kvæsthusbroen
1250 København K
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Fra torsdag d. 2. september vokser træerne ind i himlen på Ofelia Plads, når det nye virtuelle kunstværk EIWAZ TREE OF LIFE slår rødder for første gang. Værket er virtuelt, augmented reality, hvor publikum gennem sin skærm ser computergenerede billeder, lyd eller anden data oven på den faktiske virkelighed.

Kunstværket, som er støttet af Statens Kunstfond, ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan og Det Kongelige Teater, fungerer i sin enkelhed ved, at brugeren gennem en app får mulighed for at opleve og interagere med træet på sin tablet eller mobil. Missionen er herefter at forhindre træet i at dø. Lykkedes missionen falder et frø fra træets krone, og der plantes et nyt virtuelt træ i appen. Hvis et virtuelt træ plantes i AR-oplevelsen, bliver et rigtigt træ plantet i den virkelige verden. Brugeren vil efter gennemførelse få adgang til information omkring det virkelige træs placering, dets CO2-absorption, og hvor mange træer der plantes.

Læs mere om værket på linket her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/premiere-pa-nyt-interaktivt-kunstvaerk-pa-ofelia-plads?publisherId=3885992&releaseId=13628910

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Museer og udstillinger
Pladser
Kulturoplevelser
Indre by

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Der er ikke registreret nogle tidspunkter for dette arrangement i den kommende tid.