Efterfødselsyoga - Yoga for mor og baby | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Efterfødselsyoga - Yoga for mor og baby

Efterf dsel normal620
Blå Himmel YOGA
Strandboulevarden 75
2100 København Ø
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Efterfødselshold – yoga for mor og baby
Post-natal yoga for mothers and babies

Efterfødselshold: Tirsdage 10-11.15

PRIS: 8 gange for kr. 900,-
12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4, 23/4, 30/4

(If English speakers sign up we teach these courses in English, switch to English part of website on little flag above )

Efter fødslen giver yoga og afspænding energi, ro og overskud til at være nærværende sammen med det lille barn, og en blid, effektiv træning der styrker og afspænder kroppen. Ammeskuldre og nakker bliver kærligt blødgjort og kernen trænet op igen. Når det passer, laver vi også øvelser hvor baby er med og du lærer at bevæge dig hensigtsmæssigt når du ammer, skifter osv. Samtidig stimuleres babyens sansemotoriske udvikling gennem bevægelseslege. Hver efterfødselsyoga undervisningsgang slutter med en guidet dybdeafspænding.

Din baby er med ved siden af dig på måtten, eller sover i liften eller i barnevognen – det er op til dig. Salen ligger i gadeplan med 5 store vinduer ud til gaden, så din baby kan også sove trygt udenfor. Vi har vores egen Blå Engel Cafe, hvor faderen eller bedsteforældre kan sidde med baby – mulighederne er mange.

Du må tidligst begynde 2 uger efter fødslen og vi anbefaler, at du begynder inden for de første 3 mdr. Du er dog også velkommen, hvis det er længere tid siden, du har født eller hvis du har særlige gener efter fødslen. Vi har små hold, hvor der tages hensyn til hvor hver enkelte er i sin genoptræning.

Arenze Fischer er uddannet yoga- og meditationslærer fra Galway Yoga Centre i Irland, uddannet gravidyogalærer hos jordemoder og yogalærer Judy Cameron og efterfødsels- og babyyogalærer hos Uma Dinsmore-Tuli. Derudover er hun Børneyogalærer fra Det Lille Yogahus – og så er hun mor til Amalie og Birk. Hun underviser også i Børneyoga i Blå himmel.

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/baby/efterfoedsels-yoga/

Se mere på blaahimmelyoga.dk

Kategorier Tilføj ›

I form efter fødslen

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 25. juni 2019 kl. 10- 11.15.