Efterårssjov i uge 42 | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Efterårssjov i uge 42

Bonbon som orkester normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
20/85 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I efterårsferien byder Cirkusmuseet indenfor til en hel dag med show, sjov, leg, klippe-klistre og spændende cirkushistorier

Forestilling med Bonbon
Kl. 11 kan du opleve den prisbelønnede klovn Bonbon, der sammen med sin familie, giver forestilling i Fægtesalen. Bonbon er kendt for sine kreative og unikke numre, som når han forvandler sig fra klovnet badmintonspiller til stjernespiller eller når han optræder som den kluntede kanonkonge med stærkt begrænsede flyveegenskaber.
Forestillingen koster 20 kr. for både børn og voksne.

Cirkusleg
Efter forestillingen kan I selv gøre Bonbon kunsten efter, når Fægtesalen forvandles til en stor cirkussal, hvor I kan prøver kræfter med cirkusdiscipliner som jonglering, luftakrobatik, balancegang mm. Cirkusleg foregår i fægtesalen kl. 12.30-14.30, vi forbeholder os ret til at henvise folk til at komme igen senere, hvis der er for mange mennesker i salen. Cirkusleg er gratis når først entréen er betalt.

Udstillingen
På museet har I mulighed for at opleve bugtaler Peter Nørgaard fortælle om cirkushistorien samt blive imponeret over de mange smukke og farverige kostumer, som cirkusmuseets samling rummer.

Kreativt værksted og cirkusposen
På 2. sal kan du fordybe dig på det Kreative Værksted, hvor du kan lave din egen snurretop, som du kan pynte i ægtecirkusstil.

Vil du have endnu mere ud af udstillingen og det kreative værksted, kan du købe en cirkuspose. Posen indeholder en skattejagt til udstillingen, et krea-kit, hvor du kan lave din egen cirkusfigur, en klovnenæse samt et fint aktivitetshæfte mm. Posen koster 50 kr. og kan købes i butikken.

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Cirkus
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 22. oktober 2021 kl.11.