Efterårshygge med teater og cafe | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Efterårshygge med teater og cafe

Skidt og pyt i stedmorblomst normal620
Teatergården
Gl. Skovvej 120
4300 Holbæk
Se kort
4-9 år
129/129 kr.
teatergaarden.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Historien "Skidt og Pyt" udspiller sig i gamle dage - dengang, hvor der boede 8 børn på gården. Skidt og Pyt både hjælper og driller, så der sker ting og sager. Her er både noget om et das, en mus og et par frække drenge ...og så vil jeg ikke afsløre mere;-) Forestillingen spilles i den gamle lade blandt tærskeværk, trillebør og træsko.
Tematisk kommer forestillingen ind på venskaber, drillerier og tilgivelse, samt det at lytte, mærke efter og sige ”Skidt Pyt!”. Forestillingen tager 40 min og efter forestillingen er der øko hjemmebagt kage og øko drikkevarer i den hyggelige cafebutik og mulighed for, at børnene kan lege eller spille spil. Dette er inkl. i prisen på 129,-kr. pr. person. Målgruppen er 4-9årige og deres familier samt alle andre barnlige sjæle med lyst til en anderledes, hyggelig og fornøjelig oplevelse. Grundet Corona er der kun plads til 20 tilskuere pr. forestilling. Husk mundbind til når du står og går:-)
Bemærk at forestillingen foregår i den gamle lade, hvor der kan være køligt hele året, så på med en tyk trøje og et par varme sko:-) Jeg har også hyggetæpper.

Se mere på teatergaarden.dk

Se mere på teatergaarden.dk

Kategorier Tilføj ›

Aktivitet
Bondegårde
Teater
Ud-af-byen
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 14. oktober 2020 kl. 14-16.