Efterårsferie på Zoologisk Museum | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Efterårsferie på Zoologisk Museum

Paulato 757x428 normal620
Zoologisk Museum
Universitetsparken 15
2100 København Ø
Se kort
Alle
50/105 kr.
zoologi.snm.ku.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børn og deres forældre kan deltage i spændende aktiviteter hver dag i efterårsferien på Zoologisk Museum.

Kom og dyst med i den store live-quiz om sjove latinske dyrenavne og se på genstande fra museets samlinger. Hvilket dyr er en 'hurtiggående leopardplettet kamel'? Eller en Torpedo torpedo? Og hvilke kendisser har fået opkaldt et dyr efter sig? Alle dyr har latinske navne, og dyreriget er fuldt af pudsige, poetiske og pjattede eksempler. Vi har gravet nogle af de sjoveste og mest utrolige dyrenavne frem, som hele familien kan quizze med på.

Børn kan også tage deres yndlingstøjdyr med under armen og få det artsbestemt af vores bamse-zoologer doktor Gjerløff og doktor Trolle, som sidder klar mandag og fredag i uge 42 til at artsbestemme tøjdyrskaniner, plyshunde eller bamsebjørne. Tøjdyret bliver udstyret med et officielt mærkat med det latinske navn på samme måde, som vi gør med dyrene i museets videnskabelige samlinger.

På Zoologisk Museum finder I også Naturhistorisk Laboratorium, hvor I kan klappe udstoppede dyr, kigge på farverige insekter i mikroskop, tegne eller slappe af med en god dyrebog.

Én billet giver dig adgang til alle oplevelserne inden for 48 timer. Se hvad I ellers kan opleve på museet i efterårsferien: https://snm.ku.dk/det-sker/oplevelser-paa-museet-i-efteraarsferien/

Se mere på snm.ku.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Naturoplevelser
Museer/Udstillinger
Aktivitet
Natur
Østerbro
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 10-16
    Efterårsferie på Zoologisk Museum
  • søndag d. 24. oktober 2021 kl. 10-16
    Efterårsferie på Zoologisk Museum