Efterår i Zoo

Ikke navngivet 1 normal620
Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
zoo.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

MØD EN DYREPASSER I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferien byder på masser af spændende aktiviteter i ZOO, og der er noget for både børn og voksne. Kom helt tæt på dyrepassernes spændende og anderledes hverdag med de mange eksotiske dyr.

Som noget helt særligt i efterårsferien kan du besøge løve- og elefantanlægget samt følge i fodsporene på Havens dygtige dyrepassere. Du får muligheden for at få et unikt indblik i løvernes liv, og hvordan det er, at arbejde med så storslåede dyr.

Tjek dagens program nedenfor for at finde ud af, hvilke anlæg, der er åbne hvornår.

OPDAGELSER PÅ PROGRAMMET

I efterårsferien er programmet fyldt med fordringer, træning og berigelse af dyrene. Vær med på første parket, npr Havens dyr forbereder sig på vinteren. Opdag blandt andet bjørnenes forberedelse frem mod flere måneders vinterhi og få et helt særligt indblik i dyrenes liv.

Du kan også hjælpe dyrepasserne med at forberede foder til nogle af dyrene, og undervejs bliver der rig mulighed for at stille spørgsmål og høre dyrepasserne fortælle om deres arbejde. Du får et interessant indblik i, hvordan dyrene lever og er med på første række, når livet i ZOO udfolder sig.

EN LÆRERIG UGE

Dette efterår står ikke kun i dyrepassernes tegn. I år kan du nemlig opleve noget helt specielt: At fare vild i labyrinten, der er opført midt i ZOO. Tag familien i hånden og udforsk haven på en helt ny måde.

Bevæg jer rundt i labyrintens endeløse gange til lyden af Havens dyr. Udover labyrinten kan du denne efterårsferie stadig nå at udforske de sublime sandskulpturer af truede dyr. Skulpturerne er lavet af 15 internationale kunstnere for at sætte fokus på verdens truede dyrearter og ZOOs arbejde med naturbevarelsesprojekter i hele verden.

PRAKTISK INFO

ADGANG: Adgang til efterårsferiens events sker ved almindelig adgang til ZOO.

ÅBNINGSTIDER: 1.-21. oktober kl. 9-17 i hverdage og weekender.

Se mere på zoo.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 21. oktober 2018 kl. 9-17.