DR MUSIKARIETS METALSKOLE | Børn i byen - hvad skal vi lave?

DR MUSIKARIETS METALSKOLE

Dr musikariet metal grafik normal620
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Se kort
Alle
130/180 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

DR Musikariets MetalSkole gentager successen, og nagler sig fast som en skarp hjørnesten i en ordentlig musikalsk opdragelse. Med masser af dunkle riffs og aggressive trommer, åbner DR Musikariet og Carsten Holm fra P6 Beat søndags-Metalskole og fører hele familien gennem fire årtiers knivskarp og kulsort kulturarv i DR Koncerthuset, Studie 2.

Det bliver den vildeste tur på skolebænken, når Carsten Holm kører sort pensum med de hårdeste, tungeste og bedste hits fra Deep Purple, Black Sabbath, Slayer, Metallica, Guns N’ Roses m.fl. med COPENHELLs husband Openhell.

Openhell-bandet har siden 2011 været en fast del af det kæmpe live karaoke-show, der hvert år samler tusindvis af vilde heavyfans i ølteltet Biergarten.
Carsten Holm er en af de bedste musikalske formidlere på dansk radio. For tiden er Carsten Holm vært på P6 Beat Weekend og præsenterer tusindvis af lyttere for musik fra mange forskellige genrer, med vidt forskellige udtryk.

DR Musikariet er en ramme over en masse forskellige musikalske aktiviteter for børn og unge. Det er koncerter, workshops og skoletilbud på tværs af genrer. Og så er det et samarbejde med en lang række af gode samarbejdspartnere.

Målgruppe: Koncerten er for hele familien! Også børn ned til 3 år kan have glæde af at danse til metal!
Medbring gerne ørepropper/ høreværn til de mindste

Showets varighed er 90-120 minutter inkl. pause.

Vi glæder os til at klokken ringer ind!

Se mere på drkoncerthuset.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/kunst undervisning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 19. januar 2020 kl. 13.00.