Det Kongelige Teaters julekoncert | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Det Kongelige Teaters julekoncert

Julekoncert desktop min normal620
Det Kongelige Teater, Gamle Scene
Kongens Nytorv
1017 København K
Se kort
Alle
135/270 kr.
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Sigurd Barrett er vært for den traditionsrige julekoncert på Det Kongelige Teater.

Jul er lig med traditioner og mennesker, der kommer hinanden ved, og Det Kongelige Teater inviterer hvert år i december til en hjertevarm, musikalsk juletradition for hele familien.

Tag familie og venner med ind på Gamle Scene og oplad december batterierne i en mørk tid med den skønneste julemusik i det magiske teaterrum.

Lad dig rive med af et musikalsk overflødighedshorn, når en lang række kunstnere fra Det Kongelige Teater giver koncert i den eventyrlige scenografi til Nøddeknækkeren, der i december spiller på Gamle Scene.

Hele Danmarks Sigurd Barrett vil som vært sørge for, at julestemningen kommer helt i top, og han får besøg af balletmester Nikolaj Hübbe på scenen.

Det Kongelige Kapel spiller kendte og elskede julesange, som du er velkommen til at synge med på. Mød også et feststemt kongeligt operakor og de tre operasolister Elisabeth Jansson, Steffen Jespersen og Magnus Berg, der blandt andet synger uddrag fra Händels Messias og amerikanske julesange.

De mange musikere og sangere får selskab af børn fra Det Kongelige Teaters Balletskole og et børnekor, så kom og vær med til at ønske hinanden glædelig jul med musik, sang og dans.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • tirsdag d. 13. december 2022 kl. 17:30 & 20:00
    Det Kongelige Teaters julekoncert
  • onsdag d. 14. december 2022 kl. 16:00 & 18:30
    Det Kongelige Teaters julekoncert