Det' Klasse (Fra 7 år)

Sk rmbillede 2018 08 17 kl. 13.07.22 normal620
Teater ZeBU
Øresundsvej 4
2300 København S
Se kort
7-18 år
zebu.nu E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Forestil dig tre væsner fra en fjern galakse dukke op i en tilfældig skoleklasse. Og forestil dig, at det er børnene, der selv skal lære de tre uvidende rumvæsner, hvordan man opfører sig i en klasse. Så har du udgangspunktet for den uforudsigelige forestilling Det’ Klasse.

I Det’ Klasse er børnene de eksperter, der skal lære de tre væsner, hvordan man opfører sig i en skoleklasse. Hvordan er man den gode kammerat? Hvordan bliver man populær? Hvordan mobber man? Og hvornår skal man sidde stille? Kort sagt: Hvordan indgår man i et fællesskab?

Alt dette er op til publikum!

Med improvisationsmetoden In Real Life (IRL) skaber skuespillerne i Det’ Klasse i hver eneste forestilling en unik historie sammen med publikum. Publikum tages på ordet i et åbent og ærligt samspil.

Skoleklassen er et sted, hvor vi lærer at begå os i et fællesskab. En udfordring alle voksne har været igennem, og en virkelighed børnene står midt i. Hvor vi skal kunne være sammen med nogen, vi ikke selv vælger. Nogen der måske er meget anderledes end os selv, og hvor nye bekendtskaber kan blive til venskaber.

Det’ Klasse er en humoristisk og finurlig leg, hvor verden vendes på hovedet. Børnene gøres til eksperter i, hvordan man er en god klassekammerat, og de voksne er dem, der skal lære at opføre sig ordentligt. Moralen får et tvist uden løftede pegefingre, og vi mener det helt bogstaveligt, når vi med Det’ Klasse lover uventet teater.

Bliv klogere på livet, dig selv og alle de andre i en uforudsigelig forestilling, der udfordrer konventionerne og lader børnene komme til orde.

En ZeBU-produktion.

Idé, koncept og instruktion: Jørgen Carlslund
Medvirkende: Julie Riis, Jan Overgaard Mogensen og Martin Norén
Tekst: Skuespillere og instruktør
Scenografi og kostumedesign: Malte Burup
Lysdesign: Jon Gelting
Lyddesign: Asger Kudahl
Skrædder: Sophie Bellin Hansen
Teknik: Dennis Nielsen
Produktionsledelse: Thomas Johan M. R. Bæhring
Dramaturgi og skolemateriale: Anne Burup Nymark

Se mere på zebu.nu

Kategorier Tilføj ›

Teater Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 01. oktober 2018 kl. 10 og 12.15.