Den utrolige historie om den kæmpestore pære | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Billedet findes ikke
Det Kongelige Teater - Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads
1250 København K
Se kort
5-12 år
215/129 kr.
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Velkommen til Solby. Her ånder alt fred og ro, indtil Sebastian og Mitcho fisker en flaskepost op af vandet. I flasken finder de et brev fra JB, Solbys borgmester, der er forsvundet. De finder også et mystisk frø, som de planter i haven. Inden længe befinder de sig midt på det åbne hav om bord på den kæmpestore pære på vej mod Den mystiske ø. På deres færd møder de sabelsvingende pirater, en frygtindgydende sødrage og uhyggelige spøgelser – mange farer, der måske viser sig ikke at være så farlige alligevel.

Jakob Martin Strids farverige, fantasifulde og vanvittige univers er befolket af mindst lige så farverige og fantasifulde karakterer. Strids fabulerende, tegnede fortællinger begejstrer børn og deres forældre og er blevet fast inventar i bogreolerne på børneværelser landet over.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære iscenesættes af Anders Lundorph, der i sæson 2018/19 iscenesatte Halfdan Rasmussens børnerim i forestillingen Halfdans Hokus Pokus. Velkommen til en legende og visuel fortælling tilsat musik og en ordentlig portion humor.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans
Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 17. januar 2021 kl. Kl. 11 og kl. 14.