Den Store Efterårsjagt - Verdenstræet Yggdrasil | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den Store Efterårsjagt - Verdenstræet Yggdrasil

Frederiksbergmuseerne efteraarsjagt 570x380 normal620
Storm P. Museet
Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg
Se kort
6-12 år
25/75 kr.
stormp.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

De gamle nordiske guder er faret vild på Frederiks- bergmuseerne. Måske har de forvekslet museerne med deres egne verdener og boliger og fået byttet rundt på verdenstræets rødder?

I den gamle nordiske mytologi var det verdenstræet Yggdrasil, der var den samlende og livgivende kraft. Træets rødder strakte sig under gudernes, jætternes og menneskenes verdener. Følg sporet rundt på museerne, og hjælp guderne med at finde orden i de gamle myter. Find ud af, hvem der er hvem, og hvor de hører til. Høst belønninger undervejs.

Som afslutningen på efterårsjagten bygger I jeres eget flotte verdenstræ i det bemandede værksted i Storm P. Museets Valhalla udstilling. Her hjælper kreative formidlere og designere fra All About A jer godt i gang med gode byggetips og finurlige materialer.

Den store Efterårsjagt foregår på Møstings Hus, Cisternerne, Alhambra og Storm P. Museet. Her kan I også købe billetter og få udleveret rutekort. I skal slutte på Storm P. Museet, men ellers kan I starte hvor I vil, og selv bestemme rækkefølgen.

Børnebilletten inkluderer rutekort og materialer. Voksenbilletten giver adgang til alle fire museer i dagene 16.-18. oktober i forbindelse med Den Store Efterårsjagt.

Se mere på frederiksbergmuseerne.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Workshops
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 18. oktober 2019 kl. 11-16.