Den hemmelige have på magtens ø | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den hemmelige have på magtens ø

20210612 oplevlses ske fotosmaltheivarsson 5229 normal620
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K
Se kort
5-11 år
0/0 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Gratis oplevelsesæske sender hele familien på hemmelighedsjagt i Bibliotekshaven. Mød en berømt konge, en tankefuld forfatter og mange flere historiske karakterer midt i mellem havens dyr og planter.

Bag Det Kgl. Biblioteks høje mure ligger en fredfyldt oase lige midt i København. Det er Bibliotekshaven, hvor folk igennem mange år har søgt ro og stilhed mellem havens planter og taget sig en pause. Nogen har måske også fanget en Pokémon eller to eller været på picnic.

Bibliotekshaven har en spændende historie, som går helt tilbage til Christian 4.s tid, hvor området var krigshavn. Den historie og de mange finurlige og sjove fortællinger, som haven rummer, kan I nu opleve med et helt nyt materiale til børn og deres voksne.

Med en æske fyldt med kort til oplevelse, kan I tage på tur i Bibliotekshaven og høre om dens hemmeligheder. Hvert kort er fantasifuldt illustreret og omhandler et sted i haven og sætter jeres undren og nysgerrighed i gang. I kan f.eks. gå på fuglesafari, designe en statue, være dronning for en dag, lytte til haven, og meget, meget mere. Materialet rummer oplevelser til en hel eftermiddag i solen, men kan også bruges til et kortere besøg.

Materialet udleveres i Den Sorte Diamants butik og er tilgængeligt i bibliotekets åbningstid. Materialet er lavet til fælles oplevelse mellem børn og voksne og er gratis. Materialet er tilgængeligt fra den 17. maj 2021 og hele sommeren.

Projektet er støttet af Nordea Fonden.

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Parker og haver

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 30. september 2022 kl. 9-20.