Den Blå Planet bliver rød | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Den Blå Planet bliver rød

Unnamed 34  normal620
Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup
Se kort
Alle
denblaaplanet.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Magisk julestemning spreder sig, når Den Blå Planet bliver rød i december. Vi tryller store hvide snefnug frem, mens små hammerhajer med nissehuer gemmer sig rundt omkring. Der dufter skønt af julens krydderier i Tang Bistro og Café, og kokkene er klar med lækker julemad. Julemåneden er propfyldt med foredrag, koncerter og skattejagt, og der er julehygge i hvert et hjørne af Den Blå, nu Røde, Planet.

Juleskattejagt
Hver dag i december kan du komme med på juleskattejagt og hjælpe Hammerhajen Hik med at finde sine søde hammerhaj-venner med nissehuer. Finder du dem alle, kan du deltage i konkurrencen om et årskort til Den Blå Planet.

Julekoncert med Simon Peters Kirkes børnekor den 8. december 2019 kl. 13:30-14:00
Du kan ikke andet end blive glad, når Simon Peters Kirkes børnekors stemningsfulde toner breder sig i akvariet og skaber julestemning mellem hurtige hammerhajer og smukke rokker foran den kæmpemæssige oceantank.

Tegn en haj med nissehue
I vores hyggelige koralrevsværksted kan du slippe din kreative side løs og lave koraller og søanemoner i papir til juletræet. Juleværkstedet er åbent alle dage i december.

Bliv glad i julehjertet og maven
Forkæl dig selv i Tang Bistro & Café med en eksklusiv juletallerken. Desserten er naturligvis risalamande. Pris: DKK 140.

Mikkel Beha og den hvide verden den 16. december kl. 19-20
Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede, nordiske natur. En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Foredraget vil foregå foran den enorme Oceantank og er gratis, når indgangen er betalt.

Endelig! Nu kan du opleve fire havoddere på Den Blå Planet
De to nye havoddere Riggs og Dixon er efter en lang rejse blevet forenet med Mojoe og Agnes. Der er nu fire havoddere i alt, og nuttethedsbarometeret sprænger på daglig basis.

Rør hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin
Tør du røre hajer og rokker? Det kan du finde ud af i Den Blå Planets nye tropiske rørebassin. Her kan du komme helt tæt på tropiske arter som hajer og rokker. Så tæt på, at der er risiko for våde ærmer og garanti for våde fingre.

Særudstilling om koralrevet
Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Se mere på denblaaplanet.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Jul

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 31. december 2019 kl. 10.