De Seje babyhjerner! (0-18 mdr.) | Børn i byen - hvad skal vi lave?

De Seje babyhjerner! (0-18 mdr.)

De seje babyhjerne gif normal620
Øbro Amazonas - Babyaktivitetsrum
Gunnar Nu Hansens Pl. 3 (1. sal)
2100 København Ø
Se kort
0-1 år
150/0 kr.
facebook.com Rediger

Beskrivelse Rediger ›

De Seje babyhjerner! Workshop for babyer mellem 0-18 mdr.

Din baby har den vildeste hjerne! Du styrker og støtter dit barns udvikling bedst, når du kender til og forstår, hvad din baby egentlig kan – og hvor meget din baby forstår. Tegn til Baby glæder sig til at tage dig med på en rejse i din babys hjerne – hvor du via lege får kendskab til, hvordan du kan forstå din babys udvikling – og lave hyggelige aktiviteter derhjemme, der kan give timevis af sjov og grin! For ét er sikkert – hvis det ikke er sjovt eller interessant for din baby – er det ikke lærerigt!Vi anvender forskning fra m.fl. England, USA og Tyskland, hvor det almene kendskab til babys mentale udvikling og hvordan man kan støtte sin baby bedst, er langt mere fremme end i Danmark. Det arbejder Tegn til Baby på at ændre!Disse timer går ud på at give dig indsigt og forståelse for dit barns potentiale og nogle konkrete redskaber som du kan arbejde med via sjove og stimulerende lege. Genialt, hvis du er ved at gå død i at “finde på” i aktiviteter du kan lave derhjemme eller på farten med din lille gut - så får du her en værktøjskasse, der samtidig stimulerer dit barn og guider dig til at støtte dit barn bedst muligt.

Vi udbyder 2 forskellige workshops:

WS 1: Hukommelsen (præmis for indlæring) og Sociale Kompetencer (kriterium for at overleve) og

WS 2: Problemløsning (forståelse for sammenhænge) og Kreative Sans (udvikles ikke af sig selv - og er et redskab mod kedsomhed) er uafhængige.

Timerne er uafhængige og du kan møde op og deltage i vilkårlig rækkefølge. Timerne kan inspirere og skabe glæde fra din baby er 0 mdr. til 18 mdr.

Vi glæder os til at se dig!(Max 12 babyer)

Se mere på babyfingertalk.com

Kategorier Tilføj ›

Barsel

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 28. oktober 2019 kl. 13-14.