De glemte børn | Børn i byen - hvad skal vi lave?

De glemte børn

Billedet findes ikke
Det Kongelige Teater, Gamle Scene
Kongens Nytorv
1017 København K
Se kort
Alle
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Denne sæsons børneballet på Det Kongelige Teater er endnu engang den populære forestilling De glemte børn. Den gysende historie er skrevet af Danmarks sjoveste og mest anarkistiske børnebogsforfatter Kim Fupz Aakeson og er sat i trin af Gregory Dean, solodanser ved Den Kongelige Ballet.

De glemte børn handler om en frygtløs og nysgerrig pige, som på en ellers helt almindelig dag pludselig kastes ud i noget af et eventyr. På sin opdagelsesrejse møder hun meget forskellige og mærkelige personager som den ondsindede Frøken Mester, der elsker at stjæle børnehjerter, nogle farlige katte, en flok snedige mus og spøgelsesbørn – masser af spøgelsesbørn. Hvem er de? Hvorfor er de der? Og hvad vil de?

De glemte børn er en historie om, hvor vigtigt det er at have hinanden, og om, hvordan alle har brug for at blive set, rummet og elsket.

Det Kongelige Teater har efterhånden en lang tradition for at vise børneballetter i efterårsferien, og eventyret om de stakkels, glemte børn er den seneste af slagsen.

Balletten danses af elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole, og den farverige og tankevækkende forestilling kan varmt anbefales alle modige piger og drenge.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Teater

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 12. oktober 2020 kl. Kl. 12 og 14.