De 3 Musikterer - Klassisk for børn

Musikterfoto normal620
Operaen
Ekvipagemestervej 10
1438 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Familiekoncert med De Tre Musikterer
De Tre Musikterer præsenterer en sjov og let tilgængelig “Klassisk møder Jazz”- koncert. Trioen spiller til sanserne og blander det bedste fra den klassiske musiks dybde og gode melodier med jazzens mere improviserede og legende tilgang til musikken. Der venter altså en musikoplevelse fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor børnene kan spille og synge sammen med topmusikere fra Det Kongelige Kapel og den danske jazzscene.

Trioen har spillet for fulde huse i Operaens foyer, og der venter med garanti en unik og melodiøs musikoplevelse for både børn og voksne!

Om de medvirkende musikere:
Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere i koncerter for børn. Parret spillede blandt andet med i børnejazzorkestret Djanzz og har siden spillet som duo og de er komponisterne bag musikken til det populære børneprogram ”Rosa fra Rouladegade”. Mathias Friis-Hansen er ansat som percussionist i Det Kongelige Kapel og i Athelas Sinfonietta. Han har komponeret musik til 3 forestillinger og er hyppigt brugt orkestersolist.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 06. januar 2018 kl. 11.