Dansk Arkitektur Center inviterer til kulturnat

Img 7190 jpg normal620
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
dac.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Dansk Arkitektur Center inviterer igen i år til et væld af arrangementer på Kulturnatten. I år sætter vi fokus på fotografi – som du vil kunne opleve et væld af i udstillingen ’Ramt af byen’. Kom og fremkald dit eget portrætfoto, leg LEGO® arkitekt, få tips til at tage gode fotos og eksperimentér med at tage arkitekturfotos.

Dansk Arkitektur Center sætter spot på fotografi på Kulturnatten. Kom og oplev fotoudstillingen 'Ramt af byen' og få tips og tricks fra nogle af udstillingens fotograferne til at tage gode fotos.

På pladsen foran DAC kan du afprøve fotografernes tricks i en workshop, hvor vi leger med fotografiets 'virkelighed', og f.eks. gør ting større end de er.

Vi sætter også spot på fotografiets udvikling gennem tiden, når vi tager fotos med et gammelt kamera og fremkalder dem i mørkekammeret hos Statens Værksteder. Du får en 'negativ' af dig selv med hjem!

Traditionen tro inviterer vi også indenfor til den populære familieworkshop 'Leg LEGO® arkitekt' - denne gang med fotografiet i centrum. Her får børnene til opgave at bygge den bygning de elsker mest og bagefter forevige den i et foto og en plakat, som de får med sig hjem.

Der vil være street food fra DAC& CAFÉ til de sultne og en båd der kan tage dig videre til ingeniørens verden hos Ingeniørforeningen på Kalvebod Brygge.

Se mere på dac.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 13. oktober 2017 kl. 18-23.