Dansefeber | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Dansefeber

Dansefeber desktop min normal620
Det Kongelige Teater, Gamle Scene
Kongens Nytorv
1017 København K
Se kort
7-18 år
45/90 kr.
kglteater.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Lad magien fra DR’s julekalender, Julefeber, fortsætte helt ind i 2021 og bliv bidt af dansefeber i årets børneballet.

Det Kongelige Teaters traditionsrige børneballet i efteråret er denne gang den helt nye forestilling Dansefeber, som bygger videre på universet i DR's magiske tv-julekalender, Julefeber.

Dansefeber handler om Arthur, som løber rundt på fodboldbanen i skolen og spiller bold – for det gør de andre. Men det er, som om der mangler noget. Arthur ved ikke, hvad det er. Indtil en dag klassen skal i teatret og se en balletforestilling, og han er helt solgt. Klassekammeraterne synes bare overhovedet ikke, ballet er sejt. Tværtimod! Og Arthur bliver gjort totalt til grin.

Han har lyst til at løbe væk og gemme sig, men på teatret møder han pigen Gro, som prøver at hjælpe – og ved et tilfælde hvirvles Arthur ind i vaskeægte magi og teatereventyr. Men magi er ikke ufarlig, og Gros mystiske mormor må komme til undsætning, før det ender galt.

Dansefeber er en selvstændig fortsættelse til DR's tv-julekalender, Julefeber. Børneballetten er koreograferet af solist ved Den Kongelige Ballet, Tobias Praetorius, og skrevet af forfatter Mette Eike Neerlin. Mette Eike Neerlin er forfatter til en lang række romaner og billedbøger for børn, bl.a. den roste Historien om Ib Madsen, og var derudover medforfatter på DR's julekalender Julefeber. Tobias Praetorius har ved siden af sin karriere som balletdanser koreograferet forskellige værker gennem de seneste år, bl.a. Det Kongelige Teaters første Pixi-ballet Prinsessen på ærten, samt arbejdet som koreograf på Julefeber.

Balletten danses af elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole og der vil være over 60 børn på scenen i forestillingen.

Anbefales fra 7 år.

Se mere på kglteater.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 19. oktober 2021 kl. Kl. 11:00 og kl. 13:00.