Cyklusdag for mødre | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cyklusdag for mødre

Kvindens cyklus  1  normal620
Det Feminine Hus
Provstevej 19
2400 København NV
Se kort
Alle
0/45 kr.
E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

“Cyklusdag for mødre” er en dag, hvor du vil lære, hvordan den kvindelige cyklus hænger sammen, og hvordan du kan bruge den viden i din hverdag.

Igennem dagen vil du få viden om de fre uger i cyklussen:
Uge 1 som varer fra dag 1 - 7 dag
Uge 2 som varer fra 8 dag - 14 dag
Uge 3 som varer fra 15 dag - 22 dag
Uge 4 som varer fra 23 dag - menstruationen kommer igen

Den kvindelige cyklus påvirker kvinder igennem hele deres liv, hver dag, hver uge, hver måned og hvert år.

Derfor mener jeg, at det er super vigtigt, at vi som kvinder også har en viden omkring vores cyklus, hvordan den hænger sammen og ikke mindst, hvordan vi kan bruge denne viden i vores hverdag til at få et liv i mere balance.

På selve dagen vil du få et trackingskema med dig hjem, så du kan tracke din cyklus. Det vil gøre at du vil få mere viden lige præcis om din cyklus, og hvordan den påvirker dig. Det er nemlig meget individuelt, hvordan cyklussen er fra kvinde til kvinde.

Den viden du får på dagen vil være en generel viden omkring, hvordan hormonerne falder og stiger i løbet af en cyklus.

Din oplevelse af din cyklus, kan ingen tage fra dig, og selvom den måske ikke falder indenfor de generelle uger og dage i et skema, så er det ikke nødvendigvis noget dårligt.

I mine oplæg omkring cyklussen forholder jeg min kun til det videnskabelige omkring, hvordan hormonerne ændre sig. Jeg vil derfor ikke snakke omkring “indre årstider”, som du måske har hørt nogle snakke om i forbindelse med den kvindelige cyklus.

For mig er det vigtigt, at den viden du får, omkring cyklussen er så neutral som muligt, så du ikke går og forventer en “indre sommer”, når det måske føles som et “indre efterår” for dig.

Jeg vil også komme lidt ind på, hvordan du kan planlægge din hverdag ud fra din cyklus, så du får det optimale ud af det, og kan bevare indre ro og overblik i en travl hverdag med børn.

Når vi lærer vores cyklus at kende, giver det os en bedre forståelse, accept og omsorg overfor os selv, så vi på den måde kan passe bedre på os selv som kvinder og som mødre.

Der vil være en bonus sidst på dagen omkring mit “Cyklusforløb for mødre”, som starter op i februar 2021.

Jeg glæder mig meget til at guide dig igennem denne spændende dag i cyklussens tegn, og jeg håber, du vil gå hjem med ny viden og mere ro omkring dig selv og din cyklus.

Tilmelding sker på Mobile Pay til mig på 60379746 og det koster 45 kr.

Der er plads til 15 kvinder og dagen gennemføres med min. 5 tilmeldte.

Cykliske Hilsner Maria

Se mere på detfemininehus.dk

Kategorier Tilføj ›

Workshops
Andre arrangementer
Fællesskab
Nordvest

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • lørdag d. 12. december 2020 kl. 10-13
    Cyklusdag for mødre