Cirkusleg | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cirkusleg

Cirkusmuseet aktivitet aok normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
0/60 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Til Cirkusleg kan store som små prøve en lang række forskellige cirkusaktiviteter såsom jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp.

Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men billetter skal hentes på selve museet, som har åbent kl.10-15.

På selve museet kan I gå på opdagelse i vores spændende udstilling med farverige kostumer, sjældne filmklip og gamle rekvisitter. Der vil altid være en opgave til udstillingen, som børnene kan løse, der udløser en lille præmie og et diplom.

Cirkusleg finder sted næsten hver søndag og i skolernes ferier på nær juleferien. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.

Cirkusleg søndage kl.11-12.30 er inkluderet i entrébilletten til museet (voksne 60,-/u. 18 år gratis). Der kan også købes årskort museet der også giver adgang til cirkusleg.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.

Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til at booke workshops eller børnefødselsdage.

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Motion
Museer/Udstillinger
Workshops
Cirkus
Ud-af-byen
Din weekend

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 16. februar 2020 kl. Åbent kl.10-15. Cirkusleg kl.11-12.30..