Cirkus Panik | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cirkus Panik

Cirkus panik bib normal620
Cirkusmuseet
Hovedporten 6
2650 Hvidovre
Se kort
Alle
20/85 kr.
cirkusmuseet.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Cirkus Panik er en af de få udøvende gøglerslægter, der er tilbage, og når de besøger Cirkusmuseet vil du kunne opleve hele tre generationer i manegen. Den ældste artist i cirkusset er en tallerkenjonglør på over 80 år, og han har optrådt for selveste Elvis og i det store canadiske cirkus Cirque du Soleil. Cirkus Panik byder på alt det bedste fra cirkusverdenen: Der er akrobatik, jonglering, musik, fart og masser af humor og det er alt sammen af ypperste karat.
Cirkus Panik er en institution i sig selv i den danske cirkus- og gøglerverden. Det er samtidig den største forestilling med professionelle artister, vi har kunnet præsentere i museets historie og absolut den forestilling med den største aldersforskel på de optrædende.
Cirkus Paniks forestilling varer ca. 60 min. og spiller kl. 12.30. Inden forestillingen kan du slå dig løs til Cirkusleg, hvor museets artist vil stå til rådighed, og hele familien kan kaste sig over alt fra jonglering til trapez. Grundet restriktioner er der et begrænset antal pladser til Cirkusleg, der finder sted kl. 10.15, 11.00 og 11.45.
Billetter til Cirkus Panik og Cirkusleg kan købes online via www.cirkusmuseet.dk. Overskydende billetter bliver solgt i døren.

Se mere på cirkusmuseet.dk

Kategorier Tilføj ›

Cirkus

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt torsdag d. 15. juli 2021 kl. 12.30.