Cirkus! Cirkus! Cirkus! Efterårsferie i Diamanten | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Cirkus! Cirkus! Cirkus! Efterårsferie i Diamanten

Cirkus   overskrift besk ret normal620
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1016 København K
Se kort
5-12 år
0/0 kr.
densortediamant.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Er du også ret vild med cirkus? Så kom med når Den Sorte Diamant i efterårsferien åbner dørene op for alle cirkusglade børn og deres voksne.

Vi er dykket ned i bibliotekets arkiver og har fundet en række fascinerende og spændende materialer om cirkus. Derfor vil vi gerne invitere dig med indenfor i bibliotekets flotte, gamle og magiske læsesal, hvor netop cirkus er omdrejningspunkt for en masse fede aktiviteter!

Du kan blandt andet deltage i mange forskellige cirkuslege. Du kan f.eks. teste dine evner som slangemenneske i en særlig udgave af Twister, og du kan udfordre din balance og gå på line i en særlig forhindringsbane.

I det kreative værksted kan du slippe din indre kunstner løs og lave din egen cirkuskæphest med et flot fjerprydet hovedtøj.

Du må heller ikke gå glip af den hylende morsomme klovn Tapé! Han kigger forbi og opfører sit komiske, akrobatiske og ikke mindst jonglerende show. Gennem kropssprog og mimik understreget af musik og lyd hylder Tapé det kropslige udtryk og begejstrer både store og små med sin optræden.

Så tag dine venner, søskende, forældre og bedsteforældre med til en hyggelig og skæg dag på Det Kgl. Biblioteks Gamle Læsesal. Arrangementet finder sted d.17., 18. og 19. oktober i uge 42 fra kl. 10 - 15 i Den Sorte Diamant. Klovnen Tapé optræder kl. 13. Arrangementet er et drop-in arrangement, så kom forbi når I har tid, og bliv så længe I har lyst.

Målgruppe: børn i alderen 5-12 år og deres voksne

Gratis entré

Tidsplan:
kl.10.00-13.00: Cirkus lege og kreativit værksted
kl.13.00-13.45: Klovnen Tapé optræder
kl.13.45-15.00: Cirkus lege og kreativit værksted

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Biblioteker
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 19. oktober 2019 kl. 10-15.