Botanisk Have og Ramasjang redder pindsvinene | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Botanisk Have og Ramasjang redder pindsvinene

Ramasjang redder pindsvinene 1100x600 normal620
Botanisk Have
Gothersgade 128
1123 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
botanik.snm.ku.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Sammen med Ramasjang Redder Pindsvinene fylder vi Botanisk Have med sjov, viden og pindsvin-eksperter. Børn og voksne kan fx lære at bygge et pindsvinehus – kig forbi den gamle have lørdag den 10. september kl. 10 – 15, hvor der vil være masser af gratis aktiviteter for hele familien.

Pindsvinet er truet og sammen med landets børn skal vi redde vores piggede ven. Derfor inviterer Ramasjang Redder Pindsvinene alle børn og deres voksne til Naturens Dag i Botanisk Have. I kan bl.a. få tips til, hvordan I kan gøre haven meget mere pindsvine-venlig. De modigste børn kan også selv prøve at være et pindsvin og blive udsat for alle de farer, som et pindsvin møder på sin vej gennem et dansk villakvarter.

I løbet af foråret var tusindvis af børn med til at redde pindsvinene sammen med DR Ramasjang, og i anledning af Naturens Uge fylder Ramasjang og Statens Naturhistoriske Museum nu Botanisk Have med sjov, viden og eksperter, der kan hjælpe børnene med at redde verden – her kan både forældre og bedsteforældre lære noget.

Se mere på snm.ku.dk

Kategorier Tilføj ›

Tæt på dyr
Naturoplevelser
Parker og haver
Indre by

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 10. september 2022 kl. 10-15.