Børneværksted | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børneværksted

Brnevksted normal620
Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
Se kort
Alle
roennebaeksholm.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børneværkstedet åbner torsdag den 17. oktober 12.00-17.00 og vil altid være åben i Kunsthal Rønnebæksholms åbningstid. Her kan familier og børn lade sig inspirere af udstillingen og stedets fortællinger på en legende og lærerig måde i et afslappende og hyggeligt rum

I efterårsferien og frem til jul vil værkstedet byde på sjove aktiviteter, der er inspireret af den danske kunstner Trine Boesens udstilling Into Dimension. Trine har selv en legende tilgang til kunsten og det første man møder i udstillingen er en stor sølvportal. Længere inde i udstillingen kommer alle sanser i spil med både lyd, musik, mørke, lys, bløde tæpper og roterende søjleværker.

Værkstedet ligger lige ved siden af Cafeen og man er velkommen til at nyde en kop kaffe i værkstedet, imens der skabes og kreeres små kunstværker. Man kan også snuppe en pause i det bløde hjørne og hygge sig med en bog.

Aktiviteterne udvikles af Kunsthal Rønnebæksholms kunstformidler Maria Wolder og leder af Billedskolen Sigrid Abrahamsen. Aktiviteterne skifter indhold fra udstilling til udstilling. Børneværkstedet bliver fast inventar på Kunsthal Rønnebæksholm og vil være åbent i udstillingsperioderne fra torsdag-søndag kl. 12.00-17.00. Udvalgte weekender vil der være workshops med kunstværter og ellers er værkstedet åbent, og aktiviteterne tilrettelagt, så man selv kan gå på opdagelse i dem.

Se mere på roennebaeksholm.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur
Workshops

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 20. oktober 2019 kl. 12-17.