Børneomvisning i udstillingen Verden er i dig | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børneomvisning i udstillingen Verden er i dig

Efter rsferie twiiy facebook web 1200x628 normal620
Kunsthal Charlottenborg
Nyhavn 1
1050 København K
Se kort
Alle
0/90 kr.
kunsthalcharlottenborg.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I efterårsferien inviterer Kunsthal Charlottenborg i samarbejde med Medicinsk Museion indenfor til omvisninger i Verden er i dig, hvor vi sammen med børnene går på opdagelse i den underfundige og nysgerrige udstilling, der stiller spørgsmål til kroppens forbundenhed med verden.

Hvad gør verden ved os?
Medicinsk Museion er flyttet ind på Kunsthal Charlottenborg og præsenterer efterårets store udstilling Verden er i dig. Gennem videnskab, samtidskunst og historiske objekter undersøger udstillingen, hvordan vores kroppe er forbundet med verden i og omkring os.

Igennem ny biokunst, meteoritter, duften af kirsebær, vandrør fra 1700-tallet og en syv meter stor roterende jordklode åbner udstillingen Verden er i dig op for indtryk, der forbinder kroppen med verden omkring os. Hvad sker der med kroppen, hvis…

…du bor i en hule, spiser en levende surdejsbolle eller rejser til Mars? På børneomvisningerne får du en guidet tur i udstillingen Verden er i dig, særligt for børn. Vi udforsker, hvad lys, bakterier og tyngdekraft gør ved vores kroppe. Tilmelding til børneomvisningerne sker i receptionen efter først-til-mølle-princippet.

Fakta:
Børneomvisninger: d. 16., 17., 20., 22., 23 og 24. oktober
Varighed: ½ time
Målgruppe: fra 8-12 år (alle aldre velkomne)

Se mere på kunsthalcharlottenborg.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger
Kulturoplevelser
Indre by
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 13.30-14.00.