Børnenes Danmarkshistorie | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børnenes Danmarkshistorie

13. april  22. februar kl. 10 17. normal620
Det Nationalhistoriske Museum
Frederiksborg Slot 10
3400 Hillerød
Se kort
Alle
dnm.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Lørdag den 13. april åbner Det Nationalhistoriske Museum igen op for Børnenes Danmarkshistorie i slottets gamle vinkælder. Her er der mulighed for at prøve en af de mange renæssancedragter og prinsessekjoler eller en rustning. Børn kan også prøve kræfter med fjerpen og blæk, samt farvelægge konger, dronninger og våbenskjolde. Hver dag kl. 11 og 14.30 er der omvisninger i Børnenes Danmarkshistorie om, hvordan det var at vokse op som konge på Frederiksborg Slot. Når man bevæger sig rundt på museet, vil der også være mulighed for at hilse på de historiske værter. Værterne er iført dragter, der er blevet skabt ud fra portrætmalerier udstillet på museet.

Hjælp museet
Museet har modtaget et gækkebrev, og vi har brug for hjælp til at gætte afsenderen. Rundt på museet er der forskellige poster, hvor der findes ledetråde. Lykkes det at gætte afsenderen, venter der en lille præmie i museumsbutikken.

Hver dag i påsken er der omvisninger på museet. En omvisning på engelsk kl. 11.30 og en omvisning på dansk kl. 13.30 omhandlende Frederiksborg Slot som kongebolig og museum.

Museet har åbent alle dage i påskeferien, den 13. april til den 22. februar, fra kl. 10-17.

Se mere på dnm.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 22. april 2019 kl. 10-17.