Børnemusikfestival | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børnemusikfestival

58916900 1176122595884439 7497693248639467520 o normal620
Tidens Samling, Kulturmaskinen
Farvergården 7, 3. sal
5000 Odense C
Se kort
Alle
80/80 kr.
tidenssamling.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Store Bededag har I endnu engang mulighed for at danse dagen væk sammen med familie og venner, når vi inviterer til børnemusikfestival i Farvergården. Dagen kommer til at byde på masser af hede rytmer, magiske musikrejser og bevægelsesaktiviteter. Tumle og Frida kommer naturligvis også. Ud over musikken vil der være kreative værksteder, gøglerworkshop og ansigtsmaling.

På programmet er:

POPSI OG GUITAR-KRELLE

Popsi og Guitar-Krelle er en ”musikmotorisk” duo, der spiller børnemusik tilsat en masse fagter og bevægelse. Repertoiret består både af gamle klassikere fra den danske børnemusik-sangskat, som forældre og bedsteforældre kan synge med på, og egne kompositioner, som børnene kan bevæge sig til. Duoen benytter et helt enkelt og klassisk setup med sang og akustisk guitar, hvilket er med at sikre en intim oplevelse i børnehøjde.

Aldersgruppe: 0-5 år

RAYRAY

En magisk børnekoncert, hvor man kan surfe! RayRays koncert er en tropisk og levende oplevelse for hele familien. Koncerten handler om en magisk rejse på et flyvende surfboard, hvor der er plads til alle, og hvor livet sættes i et smukt og sjovt perspektiv. Der skal holdes fri fra elektronik, danses i bare tæer, skabes regnbuens farver og løbe leges med alle verdens dyr. Sammen finder I forsvundne smil, når RayRay giver publikum verdens mest livsglade børnekoncert!

Aldersgruppe: 2-8 år

MZUNGU KICHAA

Mzungu Kichaa betyder ”skør, hvid mand” på Swahili, og det er ikke et navn, der er valgt af tilfældige årsager! Bag navnet gemmer sig nemlig pæredanske Espen Sørensen, der er født i Skanderborg, men opvokset i Zambia og bosiddende i Tanzania. Sammen med sit tanzanianske band vil han give publikum prøver på bongo flava-genren, der er inspireret af hiphop og en af de største musikgenrer i Østafrika.

Aldersgruppe: 6-10 år

Børnemusikfestivalen præsenteres i samarbejde med DPA og Posten og indgår som en del af DPA's børnemusikmåned.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Festivaler

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 17. maj 2019 kl. 10-14.