BØRNEDAGE I GADEKØKKENET // EFTERÅRSFERIE | Børn i byen - hvad skal vi lave?

BØRNEDAGE I GADEKØKKENET // EFTERÅRSFERIE

Bornedage broens25 normal620
Broens Gadekøkken
Strandgade 95
1401 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
thebridgestreetkitchen.com E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Så kan vi godt sætte gang i nedtællingen til årets efterårsferie, hvor vi fra onsdag til søndag byder på et væld af sjove og hyggelige aktiviteter til Børnedage i Gadekøkkenet. Vi indretter Gadekøkkenet til et stort krea-hjørne med plads til fri leg og kreativ udfoldelse - helt og aldeles gratis. Alle er velkommen mellem kl. 12 – 16, hvor den står på sjove og kreative oplevelser for hele familien. Med 6.000 m2 vil der være godt med plads og frisk luft til at nyde ferien i trygge rammer.

SPILLE-& TEGNEHJØRNE
Du kan hive børnene med i spille- og tegnehjørnet, hvor I kan dyste i ludo eller fordybe jer over en smuk tegning.
BØRN MALER STORT
Skal du være med? Vi byder alle børn velkommen til at komme med deres bidrag til et stort kunstværk i fællesskab, som skal udmunde i et meterlangt fællesmaleri, når efterårsferien er slut.
KÆMPE KRIDTMALERI
Henover efterårsferien kan I være med til at pryde pladsen, hvor vi skal tegne med kridt og i fællesskab lave et stort flot kridtmaleri. Der kan tegnes store ting, små ting eller måske et flot mønster. Der vil være kridt i mange farver, så hold jer ikke tilbage.
ANSIGTSMALING
Sommerfugl, farlig løve eller en sød lille kat? Vores ansigtsmaler står klar med penslen og forvandler børnene efter deres ønsker.
FLØDEBOLLEKAST
Den kan også stå på flødebollekast, hvor der er garanti for latterkrampe for hele familien. Kan du gribe flødebollen, når den komme flyvende mod dig?
MAD & DRIKKE
Hvis sulten melder sig under aktiviteterne, står vores team klar med popcorn til alle. Du kan selvfølgelig også slå dig løs i flødebollekast og stille den søde tand med de flyvende flødeboller. Er det den store sult, der skal stilles, kan der købes fantastisk gademad fra de mange boder. Se udvalget her: https://broensgadekoekken.dk/boder
DET PRAKTISKE
Dato: 14. oktober – 18. oktober
Tidspunkt: 12 – 16
Pris: Det er gratis at deltage i alle aktiviteter
OBS. På Broens Gadekøkken overholder vi alle retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, vask dine hænder tit og brug vores håndsprit, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af virus. Vi sørger selvfølgelig også for at rengøre alle overflader regelmæssigt, samtidig med at I alle gerne må hjælpe til med at rengøre de forskellige remedier.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Aktivitet
DIY
Christianshavn
Efterårsferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 14. oktober 2020 kl. 12-16.