Børnebas | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børnebas

Flemmingbojensen bub frb2018 19 web normal620
Under Buen
Bispeengen 13
2000 Frederiksberg
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Bas Under Buens fylder rundt og inviterer hele familien til basfest


På lørdag d. 13. juni løber Bas Under Buen af stablen for tiende gang, og det er ikke kun jubilæet som endagsfestivalen fejrer. I år premieres nemlig et helt nyt område, hvor der både er plads til børnene og pladenørderne.

Siden 2010 har Bas Under Buen været fast leverandør af bastunge musikevents. I år vender sommerens største basarrangement tilbage for tiende gang. Det fejrer arrangørerne med nye tiltag for hele familien.

Bas i børnehøjde
Inden hovedarrangementet begynder, vil området under buen være dedikeret til de yngste basgængere. Konceptet har fået det passende navn “Børnebas” og er rettet mod børn på mellem 3 og 8 år. Underholdningen står i børnenes tegn, når DJ Kira og Rasmus spiller fra en farverig og larmende lydcykel. Stopdans og andre børnelege er på menuen, ligesom man kan tage en tur til ansigtsmalerne. Børnebas starter klokken 14, og selvom arrangementet er henvendt til børn, er der selvfølgelig også plads til de voksne.

Gratis for alle
Som altid er det helt gratis at deltage i Bas Under Buen. Arrangørerne forventer desuden sol og masser af godt vejr, men hvis den danske sommerregn skulle vise sig fra sin værste side, kan gæsterne altid søge læ under buen.
info:
Hvor: Under Bispeengbuen
Hvornår: Lørdag d. 13. juli, kl. 15 – 23 (Børnebas kl. 14-15)
Line up: Snavs, ELOQ, Natkat, Firehouse, Kenneth Christiansen, Smokey, Gaze ill, Doktor Lond, Roger, Odd Harmonics, High Graid, Alex Index, Denali, RDG og OHOI

Se mere på bit.ly

Kategorier Tilføj ›

Festivaler
Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 13. juli 2019 kl. 14-15.