Børn To Be Wild - The Snow Must Go On | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Børn To Be Wild - The Snow Must Go On

Hule julemand og baby normal620
Kulturium Musikteater
Ishøj Østergade 28
2635 Ishøj
Se kort
Alle
25/50 kr.
kulturium.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vi har i jo dedikeret vores liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Det har vi senest gjort med showet "Fars Weekend”, der stadig ruller over landet.

BØRN TO BE WILDS JULESHOW bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmi Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a.”, ”The Snow Must Go On (Queen), ”Merry X-mas everybody” (Slade), mfl.

Vi snakker “julemandskostume", julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle ”JUBIJUL”, børn på scenen og lære ”Last X-mas” og en hel masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Se mere på kulturium.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 08. december 2019 kl. 13.00.