Blooming September: Fejring i Carlsberg Byen | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Blooming September: Fejring i Carlsberg Byen

Bryggernes plads normal620
Carlsberg byen
Ny Carlsberg vej
1799 København V
Se kort
Alle
carlsbergbyen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

I hjertet af Carlsberg Byen er der liv og glade dage i weekenden den 13. - 15. september. Kvarterets "rådhusplads", Bryggernes Plads, er centrum for et spækket program, hvor oplevelserne står i kø.

I mange år har der været banket og boret og boret og banket i området omkring Bryggernes Plads. Nu er de sidste brosten lagt, og blandt de lokale børn er springvandet for længst blevet et favoritsted at soppe i på varme sommerdage. Til september kommer pladsen for alvor til sin ret, når Blooming September løber af stablen for at fejre, at Carlsberg Byens rådhusplads nu er færdig.

På pladsen gæstes eventet af en række DJ's i løbet af weekenden, mens et mix af etablerede og nye navne fra den københavnske restaurantscene står i kø for at servere velsmagende mad og drikke til de besøgende fra telte på pladsen. Alt efter humør kan man sætte tænderne i fx banh mi, frisk tartar, smukke minikager eller hvad med en brunchmenu under åben himmel?

Visit Carlsberg tilbyder gratis hestevognsture om lørdagen og søndagen, og børnene kan være med til at lave et kæmpe kridt-gademaleri bag ved den nye Europaskole.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Spisesteder
Isbarer
Underholdning

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 15. september 2019 kl. 11-16.