Bjerget af Seimi Nørregaard | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bjerget af Seimi Nørregaard

Bjerget 1920 normal620
Brønshøj Vandtårn
Brønshøjvej 27
2700 Brønshøj
Se kort
Alle
0/0 kr.
facebook.com E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Vores alle sammens store ting-mani bliver til et bjerg af efterladenskaber i Brønshøj Vandtårn

Kunstneren Seimi Nørregaard inviterer Brønshøjs borgere til at aflevere ting de ikke vil have længere til Brønshøj Vandtårn. Møbler, tøj og ting indsamles til en kunstinstallation over vores alle sammens store ting-mani.

Med BJERGET undersøger kunstneren Seimi Nørregaard vores forhold til forbrug. Vi køber, bygger rede, skraber til os, hamstrer. Tingene hober sig op i kældre, stuer og loftsrum. Eller bliver smidt ud på det store fælles bjerg af ting.

Publikum inviteres ind i BJERGET. De træder ind i dynebetræk, duge, plastikdimser, legetøj med og uden lyd, gamle matematikopgaver, lamper, tøj, sadler, møbeltårne og porcelænsfigurer. Cykelstyr, gardiner, telte, bøger, høretelefoner, brødskærere, bamser. Alt det, vi slæber med os som en lang hale af fysisk og mentalt materiale. Alt det, vi har samlet sammen gennem livet.

Inde i BJERGET er der en kerne, beklædt med knitrende og glitrende plastik. Her hører man tingenes klikkende, skurrende, knurrende lyde og hviskende ord, som minder om det, der har været. Danner forbindelse mellem forbrug og ensomhed. Indgroede og indtørrede vaner.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 13. november 2019 kl. Ons 13-20:00 - Tors - Fre 13-17 - Weekender 11-17.