Barselscafé: Giv hverdagskemien en hovedrengøring | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Barselscafé: Giv hverdagskemien en hovedrengøring

Img 3668  2  normal620
Café Sweet Surrender
Dybbølsgade 49
1721 København V
Se kort
0-3 år
0/0 kr.
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Tag din baby med, sæt dig godt til rette i loungen hos cafe Sweet Surrender og bliv klædt på til en kemifri og bæredygtig hverdag med din baby. Folketingskandidat Mette Annelie Rasmussen giver hverdagskemien en tur i maskinrummet, og sammen med forfatter og foredragsholder Lene Midtgaard gennemgår de hverdagens vigtigste kemikaliesyndere.
Alle med små børn ved, hvor svært det er at finde rundt i junglen af gode råd og vejledninger, og vælge det bedste til sin baby. De fleste af os kender Svanemærket og ved godt, at baby ikke skal udsættes for parfume. Men vidste du, at det faktisk er fra indeklimaet, at baby bliver udsat for de fleste kemikalier? Og at der kan være skadelige kemikalier på steder, vi slet ikke kunne forestille os det. Heldigvis kan du selv gøre en kæmpe forskel i hverdagen, når du ved, hvad du skal se efter.
Kom og tilbring 1½ time i hyggelige omgivelser, bliv klædt godt på til en hverdag uden kemi og fortæl folketingskandidat Mette Annelie Rasmussen hvilke kemikampe, du mener er vigtigst.

Om oplægsholderne:
Mette Annelie Rasmussen (R) stiller op til Folketingsvalget 2019 og har miljø- og klimasagen som sin stærkeste mærkesag. Et liv uden skadelige kemikalier ligger Mette Annelie Rasmussen meget på sinde, og hun er kendt for at kæmpe miljøets i sager om nedbringelse af luftforureningen i byen og mere vild natur på Amager fælled. Mette Annelie Rasmussen sidder i dag i Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune. Hun er gruppeformand og medlem af Teknik- og miljøudvalget.
Lene Midtgaard har en lang karriere i miljøverden bag sig og er forfatter til to bøger om kemikalier i hverdagsprodukter. ”Sund baby uden kemi” og ”Familie uden kemi”, begge udgivet fra Lindhardt og Ringhof.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Barselscafeer

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt tirsdag d. 28. maj 2019 kl. Kl.: 10:00 - 11:30.