bArseL Netværk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

bArseL Netværk

Barsel adf rdsdesign 021220 normal620
AL2 Arbejdernes Landsbank
Nørre Voldgade 17, 1. sal (Indgang gennem Emmerys)
1358 København K
Se kort
Alle
0/0 kr.
al-bank.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Adfærdsdesign og hverdagsnudging – skab de ønskede ændringer

Der kan være store udfordringer forbundet med at få mennesker til at ændre adfærd. På denne workshop får du en adfærdsvidenskabelig forklaring på hvorfor. Du vil blive introduceret til adfærdsdesign, der kan være en effektiv metode til at skabe adfærdsændringer. Og så vil du få en indføring i et helt nyt felt inden for adfærdsdesign: Hverdagsnudging. Du vil gå fra workshoppen med konkrete værktøjer til at skabe adfærdsændringer – på arbejdspladsen, hos dig selv og din familie.

Om Annemette Staal Rasmussen Annemette er uddannet adfærdspsykolog og arbejder som selvstændig konsulent i adfærdsdesign. Hun hjælper danske myndigheder med at skabe de ønskede adfærdsændringer og underviser ledere i adfærdsdesign. Hun er kvinden bag feltet ’hverdagsnudging’ og forfatter til bogen om emnet, der udkommer i efteråret 2020.

Om bArseL² Netværk

Hvad er bArseL²s Netværk?
I AL² tilbyder vi faglige og inspirerende netværksmøder for dig, der er på barsel. Møderne holdes den første onsdag i hver måned – og der er selvfølgelig også plads til din baby! Vi sætter fokus på din personlige og faglige udvikling og inviterer hver gang en gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne.

Hvem er deltagerne?
bArseL²s Netværk er for dig, der ønsker at møde andre mødre og fædre på barsel og aktivt deltage i netværk. Vi skaber rammerne for netværk og hjælper dig med at booste din karriere.

Koster det noget at deltage?
Det er gratis at deltage, men vi har en forventning om, at du deltager aktivt i netværket og ønsker at mødes med ligesindede samt blive inspireret af faglige indlæg. Tilmelding sker nederst på siden og er bindende.

Konceptet

Netværksmøde i AL² den første onsdag i måneden
Formiddage kl. 10.00-12.00
Faglige og inspirerende indlæg fra udvalgte gæster
Netværk og sparring med andre barslende forældre
Vi byder på god kaffe og en croissant
Plads til baby
Gratis deltagelse

Se mere på al-bank.nemtilmeld.dk

Kategorier Tilføj ›

Cafeer
Barselscafeer
Barsel/gravid
Nørrebro

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • onsdag d. 02. december 2020 kl. 10-12
    bArseL Netværk