bArseL Netværk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

bArseL Netværk

Barsel forhandlingsteknik 041120 normal620
AL2 Arbejdernes Landsbank
Nørre Voldgade 17, 1. sal (Indgang gennem Emmerys)
1358 København K
Se kort
0-1 år
0/0 kr.
al-bank.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Forhandlingsteknik - bliv bedre til at forhandle

Er det nyt for dig at skulle forhandle på professionelt niveau? Eller savner du blot nogle konkrete værktøjer og teknikker til at blive endnu bedre? Deltag på denne workshop, hvor Kaare Thomsen vil gøre dig klogere på strategiske og konkrete værktøjer. Dit udbytte vil være, at din forberedelse bliver mere målrettet, og at du får eksempler på, hvordan du formidler og performer bedst muligt i forhandlingssituationer.

Om Kaare Thomsen
Kaare Thomsen er specialist i forhandlingsteknik og forfatter til bøgerne Lær at forhandle og Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord. Han er en spændende og energisk formidler, som er god til at illustrere sine pointer med relevante eksempler. Du har måske oplevet ham i tv som forhandlingsrådgiver eller som vært på den populære podcast Negotiators.

Om bArseL² Netværk

Hvad er bArseL²s Netværk?
I AL² tilbyder vi faglige og inspirerende netværksmøder for dig, der er på barsel. Møderne holdes den første onsdag i hver måned – og der er selvfølgelig også plads til din baby! Vi sætter fokus på din personlige og faglige udvikling og inviterer hver gang en gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne.

Hvem er deltagerne?
bArseL²s Netværk er for dig, der ønsker at møde andre mødre og fædre på barsel og aktivt deltage i netværk. Vi skaber rammerne for netværk og hjælper dig med at booste din karriere.

Se mere på al-bank.nemtilmeld.dk

Kategorier Tilføj ›

Barselscafeer
Barsel/gravid
Nørrebro

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 04. november 2020 kl. 10-12.