bArseL Netværk | Børn i byen - hvad skal vi lave?

bArseL Netværk

2.sep normal620
AL2 Arbejdernes Landsbank
Nørre Voldgade 17, 1. sal (Indgang gennem Emmerys)
1358 København K
Se kort
0-1 år
0/0 kr.
al-bank.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Blogger – fra barsel til livsstilsblogger

Hør Christine Egholm, kendt som Acie, fortælle om livet som livsstilsblogger og om vælge at blive selvstændig efter barsel. Bliv inspireret til at springe ud i det du drømmer om og se muligheder i stedet for begrænsninger

Inden Christine gik på barsel med sit første barn i 2017, arbejdede hun som Nordisk Digitalchef i L’Oréal. Hun forventede selv, at hun skulle tilbage til sit job efter barsel, og betragtede i høj grad sig selv, som sådan ’en med en karriere’, men med fødslen af datteren, Elise, ændrede hendes prioriteringer sig, og pludselig var det ting som flexibilitet og familieliv, der betød mere end karriereræs.

Derfor sprang hun ud som selvstændig og lever i dag af sin blog og instagram – samt flere projekter, der er udsprunget heraf, b.la. foredrag, bogen ”Bryllup”, skribentarbejde, en børnetøjskollektion mm.

Christine vil fortælle om sin rejse, hvad der fik hendes til at skifte spor, hvordan hun har bygget en tilstedeværelse op samt give en masse gode råd til, hvordan man kommer i gang, og hvad man skal være opmærksom på.

Om Christine

Christine er 33 år gammel, gift med Mads og mor til Elise og Carl. Hun er uddannet B.Sc. i International Business fra CBS og M.Sc. i Economics (speciale i ledelse) fra Stockholm School of Economics. Hun har drevet bloggen www.acie.dk siden 2008 – siden 2017, professionelt.

Se mere på al-bank.nemtilmeld.dk

Kategorier Tilføj ›

Cafeer
Barsel
Barselscafeer
Nørrebro

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt onsdag d. 02. september 2020 kl. 10-12.