Bangebuks - Halloween Børneforestilling | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bangebuks - Halloween Børneforestilling

Dsc03771      .jpg 3  1  normal620
Reffen
Refshalevej 167
1432 København K
Se kort
4-11 år
120/0 kr.
reffen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Efter deres fuldstændigt udsolgte børneshow i Roskilde “Vintersjow” er Nadia, Patrick og deres gode ven Zombie, nu klar med deres nye og underholdende Halloween børneforstilling “Bangebuks”..!

Den smukke heks Nadia, prøver med alverdens trylledrikke og urtesalver at få bugt med den store vorte der sidder midt på hendes næse..

Vampyren Patrick døjer med lavt selvværd, men en vampyr kan jo ikke se sit eget spejlbillede og må hele tiden bekræftes af sine to venner.

Men er det nu også så vigtigt hvordan man går og ser ud.. Måske er det bedre at hjælpe deres fælles ven, den generte og sky Zombie, der skal nå at blive skræmmeklar til Halloween.

I denne forestilling stiller de tre venner skarpt på mange af de ting vi går og er bange for i hverdagen, både edderkopper, hajer, mørke med mere, men også hvad andre tænker om dem.

Forestillingen bliver båret af en masse gode sange, både kendte og originale sange og vi skal selvfølgelig også danse sammen!

Spilletid 75 min.

Billetten koster 120 kr. eks. gebyr og inkluderer et "græskar" med godter til alle børn.

Forestillingen henvender sig til 4-11 årige.

Se mere på universe.com

Kategorier Tilføj ›

Musik og kunst
Musik/dans
Teater
Halloween
Indre by
Efterårsferie
Ferie

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 16. oktober 2021 kl. Hver dag fra 16. oktober - 24. oktober i to tidsrum: kl. 11.15 - 12.30 og kl. 13.15 - 14.30.