Bamse-demo for minimumsnormeringer | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bamse-demo for minimumsnormeringer

04fa30a5 64b4 48d2 a449 70fd188e2809 normal620
ChristiansborgsSlotsplads
Christiansborgs Slotplads
1218 København K
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Rediger ›

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
FORÆLDREBEVÆGELSEN #HVORERDERENVOKSEN INDKALDER TIL ONLINE & BAMSE DEMONSTRATION
FOR DANMARKS MINDSTE BØRN 12 SEPTEMBER!
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Uanset, hvor du befinder dig i landet, så kan du være med. Vi samles ikke fysisk, men sender i steder for vores bamser i protest! Du skal bare donere bamse(r) lokalt og deltage i den online begivenhed for at vi kan dokumentere, hvor mange vi er der KRÆVER OMSORG TIL VORES BØRN I DAGTILBUD!!! => MINIMUMSNORMERINGER I BØRNEHØJDE!!

👉 Politikere fra alle fløje skal vide, at forældrebevægelsen stadig kæmper for omsorg for vores børn. KRAVET er AKUTTE #minimumsnormeringer i børnehøjde!

👉 Situationen er blot blevet mere alvorlig og akut!! Børneantal stiger, opgaverne til personalet stiger, spareøvelserne fortsætter, personalet går ned med stress og værst af alt... børnene mistrives!

👉 Normeringerne mange steder under Corona har vist effekten af minimumsnormeringer i BØRNEHØJDE i en sådan grad, at vores børns udvikling har taget raketfart. Efter sommerferien skal børnene tilbage til en endnu værre hverdag, da rengøringsopgaver stadig fylder, men der er ikke længere ekstra personale.

💥Vi vil ikke vente på symbolske papirsnormeringerne i 2025‼️

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
👉 Deltag ved at donére bamse(r), gerne med en gul personlig hilsen til den lokale bamse-demo, alternativt indsamles de og sendes til Christiansborg-demo (find lokal indsamlingssted her: http://bit.ly/bamse-aflevering )
👉 Deltag i online-demo lørdag formiddag d. 12 sept ved at logge på den online platform som annonceres 'eventen' https://bit.ly/bamse-demo
👉 Sæt en bamse i vinduet før og efter demo med en gul seddel hvor der står www.hvorerderenvoksen.dk - så går bamsejagten igang....

#HvorErDerEnVoksen2020 #BørneneVenterStadig

Se mere på m.facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Fællesskab

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt lørdag d. 12. september 2020 kl. 10:30-23:30.