Bæredygtig børnefamilie - hvordan? | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Bæredygtig børnefamilie - hvordan?

B redygtig baby normal620
APA
apa, Borgervænget 7A, 1. sal
2100 København Ø
Se kort
Alle
0/0 kr.
apa.dk E-mail Rediger

Beskrivelse Rediger ›

DEBATSALON: Hvordan kan bæredygtighed og klimahensyn hænge sammen med en travl hverdag med en lille ny? Kom til oplæg og debat d. 26. april om, hvordan man som børnefamilie kan leve mere bæredygtigt.
Mange gravide og småbørnsforældre ønsker en mere bæredygtig hverdag. Vi vil gerne undgå mikroplastik og skadelige kemikalier, købe mere økologi og give vores barn en sund start på livet. Samtidig vil vi gerne leve mere klimavenligt: bruge færre engangsprodukter, genbruge mere og reducere vores CO2-aftryk.
Men hvordan balancerer vi de bæredygtige ambitioner med en travl hverdag, bleskift og manglende nattesøvn? Hvilke kampe skal vi vælge, sådan at det også er bæredygtigt for familielivet?
Vær med, når Aftenskolen for Psykomotorik og Afspændingspædagogik, Apa, og Miljøpunkt Østerbro inviterer til oplæg og debatsalon om bæredygtighed for børnefamilier. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget!
Debatsalonen foregår d. 26. april kl. 14.30-16.15 hos Apa, Borgervænget 7A, 1. sal, 2100 København Ø. Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig på www.apa.dk. Du er meget velkommen til at have dit barn med.

Se mere på apa.dk

Kategorier Tilføj ›

Barsel/gravid

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt fredag d. 26. april 2019 kl. 14.30-16.15 .