Babysalmesang i Godthaabskirken

Carl s bebobler normal620
Godthaabskirken
Nyelandsvej 51
2000 Frederiksberg
Se kort
0-1 år
godthaabskirken.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

NYE ALDERSDELTE HOLD STARTER OP 14. AUGUST 2017!

Babysalmesang i Godthaabskirken er et musiktilbud til forældre med babyer i alderen 3-9 måneder. Gennem sang, børneremser, leg og dans skaber vi et rum hvor barnet får stimuleret sine sanser og hvor nærværet mellem barn og forælder er i fokus. Kirkerummet danner den smukke ramme.

Til babysalmesang synger vi både gamle og nye salmer. Der kræves ingen særlige forudsætninger - det er derfor ikke vigtigt, om man 'kan synge'. Salmerne læres undervejs og hver fugl synger med sit næb!

HVORFOR BABYSALMESANG?
Når vi synger for og med vores barn, formidler vi følelser af nærvær, glæde og ømhed. Disse følelser er et væsentligt grundlag for ethvert barns udvikling.

Al forskning viser, at det at synge eller at høre sang hjælper barnets sproglige forståelse og udvikling.

Nar vi vugger eller danser med vores barn, stimulerer vi barnets balance og dermed også barnets motoriske udvikling.

I en travl og stresset hverdag skaber babysalmesangen et frirum af nærvær, opmærksomhed og tilstedeværelse, som har en positiv indvirkning på relationen mellem barn og forælder. Dette nærvær kan let genskabes derhjemme fx på puslebordet ved hjælp af sangene og salmerne fra undervisningen.

Mange af de salmer vi tager udgangspunkt i til babysalmesang har vist deres overlevelsesevne gennem mange generationer og de rummer en uomgængelig dybde og sjælelig kvalitet. Enkeltheden i melodierne, gør dem lette og oplagte at synge for børn.

For dit barn er netop DIN stemme den smukkeste stemme på jord!

UNDERVISEREN
Lise Leiko Yoshida er Kirke- og kulturmedarbejder i Godthaabskirken. Ud over Babysalmesang underviser hun børn i Minikonfirmand og Drama, er tovholder på børnegudstjenester og familiearrangementer i kirken og korleder for Godthaabskirkens gospelkor GOOD HOPE. Hun har læst musikvidenskab og religion på Københavns Universitet. Lise er 42 år og selv mor til 2 piger på 7 og 12, hvoraf den mindste har gået til babysalmesang. "Og hun elskede det!"

PRAKTISK
Babysalmesang foregår mandage. Der er aldersdelte hold. 3-6 mnd kl. 10.30. 6-9 mnd kl. 12.
Selve babysalmesangen varer 40 - 45 min. Bagefter er der kaffe, frugt, brød og mulighed for snak og hygge til dem, der har tid og lyst.

Prisen er 300 kr. for 9 gange. Betaling foregår kontant første gang.

Barnevogne kan køres helt ind i kirken.

Der er pusleplads på kirkens toilet og mikrobølgeovn i køkkenet til opvarmning af mad/mælk.

Ved sygdom aflyses undervisningen.

KONTAKT OG TILMELDING
For mere info om holdstart og tilmelding læs mere på www.godthaabskirken.dk eller kontakt
Kirke- og kulturmedarbejder Lise Leiko Yoshida, LLY@godthaabskirken.dk.

Se mere på godthaabskirken.dk

Kategorier Tilføj ›

Babysalmesang Trash bf8d6627e7169cdee22868d2d6b8f2a5cbdb0e810062270a9be735f9e042f1b3

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt mandag d. 09. oktober 2017 kl. 3-6 mnd: kl. 10.30. 6-9 mnd: kl. 12.00.