Babyonsdag d. 26/1: Foredrag om at sætte grænser | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Babyonsdag d. 26/1: Foredrag om at sætte grænser

P1130577 kopi normal620
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69 A, stuen
1620 København V
Se kort
Alle
bornibyen.dk Rediger

Beskrivelse Rediger ›

Børn har brug for rammer. Rammer og grænser er en del af det at passe godt på sit barn. Det lille barn skal skiftes, have frisk luft, være sammen med den anden forælder og i seng om aftenen. De lidt ældre skal også behandle søskende godt, ud ad døren om morgenen, hjælpe med at tage ud af bordet og ikke sidde med en skærm hele dagen.

Meget fungerer bare, og vi tænker ikke over, at det er en ramme. Men nogle gange skaber vore grænser ravage! Vores barn får store følelser og græder i lang tid. Eller det gør simpelthen ikke, som vi siger. Vi kommer måske i tvivl eller bliver irriterede, og vi vil bare, at gråd og fortvivlelse skal stoppe. Vi ønsker, at vores barn ville tie stille og makke ret!Denne situation er hæslig for både børn og forældre, den kan føles som en magtkamp, og sandsynligvis vil den endda gentage sig. Så hvad stiller vi op?

Dette foredrag vil præsentere dig for en tilgang, hvor dine grænser bliver en gave for dit barn. Du vil høre om, hvordan du kan tilbyde nærvær og varme i de svære stunder, samtidig med at du står fast, sådan at dit barn kan arbejde sig gennem sine følelser; og du vil høre om, hvordan denne tilgang efterhånden vil skabe bedre samarbejde og nærhed i jeres familie.

Tidsplan:
Kl. 09.30-10.00: Ankomst hos Børn i byen
Kl. 10.00-11.00: Foredrag
Kl. 11.00-11.30: Kaffe/the

Adresse:
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69a, st.
1620 København V

Du skal være medlem – og logget ind – for at booke billetter.

Se mere på trinesfamilieskole.dk

Kategorier Tilføj ›

Børn i byen events
Børn i byen Huset

Tidspunkter Tilføj tidspunkt ›

  • onsdag d. 26. januar 2022 kl. 10
    Babyonsdag d. 26/1: Foredrag om at sætte grænser